Tünde egy tragikus sorsú erdélyi családból származott. Sokáig úgy érezte, el van átkozva. A szüleit korán elveszítette, a testvére pedig lezuhant a padlásról és szörnyethalt. A sok rossz után ismerkedett meg Sándorral, egymásba szerettek és nem sokkal később összeházasodtak. Két gyermekük született, akiket szeretettel neveltek. A 10. házassági évfordulójukra Sándor arany ékszerekkel ajándékozta meg imádott feleségét és három országot érintő, második nászútra vitte el.

Az életük harmonikus volt egészen addig, amíg ki nem derült, hogy a fiatalasszony egy ún. Angyalkás szekta híve. Legalábbis ezt pusmogták a faluban. Egyre gyakrabban fordult elő, hogy Tünde a férje tudta nélkül, nagyobb összegeket vett ki a családi kasszából, ezzel támogatta a közösséget.

Azon a tragikus estén a házaspár azon szólalkozott össze, hogy megint hiányzik a pénzből. Szó szót követett, a mezőőr veszekedés közben mellbe ütötte 31 éves feleségét, aki a helyszínen összeesett és meghalt.

A kétgyermekes családapa ezek után magához vette duplacsöves sörétes vadászpuskáját és a közeli erdőbe menekült. Felhívta telefonon a nagynénjét, aki könyörgött neki, hogy jöjjön haza, vállalja tettét. Sándor elmondta, hogy nem bántotta az asszonyt, idegességében azonban meglökte. Nem azért bujkál az erdőben, mert nem akarja vállalni a tettét. Semmi olyan tett csinált, amibe az asszony belehalhatott. Később a boncolás is őt igazolta: megállt Tünde szíve. Sándor csak annyit mondott a nagynénjének, hogy nem tud a felesége nélkül élni. Főbe lőtte magát, másnap reggel találták meg a holttestét.

A faluban nagy megdöbbenéssel fogadták a fiatal pár tragikus halálát. Egyesek azt pletykálták, hogy korábban öngyilkos lett egy 3 gyerekes családapa, akit szintén a szekta hálózott be. Özvegye azonban ezt cáfolta. A nő szerint a férje idegbeteg volt, gyógyszereket is szedett.Önkívületi állapotban hígítóval leöntötte a ruháját, majd felgyújtotta magát.

A rendőrség halált okozó testi sértés miatt indított eljárást a mezőőr ellen, amelyet azonban az elkövető halála miatt lezártak. Szekta kérdését nem vizsgálták, miután ezzel kapcsolatos feljelentés nem érkezett a rendőrségre.