Magyarország jobban teljesít! – de, tényleg. Ezt a következtetést vontam le abból, hogy hárommillió koldus országából a büdös lábak országává fejlődtünk. Aki nem tudná, lezárult a MediPed országos lábszagkutakotása. Megállapítást nyert, hogy csakis a halra érvényes, hogy a fejétől bűzlik.

A félreértések elkerülése véget tisztázzuk, nekünk, nőknek sosem volt és sosem lesz izzadságszagunk, pláne nem lábszagunk, ellenben egyes férfi családtagunkkal. Cipőjükből orrfacsaró szag árad, amely közömbösíti a legfinomabb illatú parfümöt.

Remélem, nem okozok diplomáciai feszültséget azzal a kijelentéssel, hogy a kínai lábbelik nagyban felelősek a kialakult helyzetért. A műbőrből készült cipők, csizmák belseje műszálas és nem szellőznek benne a tappancsok. A nyirkos melegben szaporodni kezdenek a gombák. A tornacsukában a láb szinte megerjed, mint a nyári cefre, és aki ezt letüdőzi, könnyen a budakeszi szanatóriumba köt ki.

Ha valaki azt hiszi, hogy a cégnek nincs jobb dolga, mint a lábszagunk iránt szaglászni, alaposan téved. A szellemirtók mintájára lábszagirtó kampányba kezdett, a Mediped Cipőfertőtlenítő kütyüvel fertőtleníthetjük a lábbeliket.